Σελίδες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

thoughts.....

Kαλησπέρα σε όλους!!Τελείωσαν και οι γιορτές ελπίζω να περάσατε όλοι καλά!Εμεις καλά περάσαμε ο καιρός ήταν θαυμάσιος, κάναμε τις βόλτες μας και τώρα τα κεφάλια μέσα!
Είχα φτιάξει μια σύνθεση για να συμμετάσχω στην αρχή στη πρόκληση του scrapbooking in Greece δυστυχώς δεν είχα mist σε καφέ χρώμα, λέω άστο.Ύστερα λέω θα πάρω μέρος στη πρόκληση του Studio,όλα καλά αλλά όπως είχα φτιάξει τη σύνθεση δεν είχα γράμματα να ταιριάζουν για τίτλο!Έτσι έγραψα εγώ τον τίτλο.Δεν βγήκε ωραίο αλλά τι να κάνω!Ιδού το αποτέλεσμα!!
Στη φωτογραφία είμαι εγώ πίνοντας τον αγαπημένο μου καφέ, κάνοντας σκέψεις για τη μέρα που φεύγει για τη μέρα που έρχεται....
Το χαρτί που έβαλα στη βάση είναι Stella Rose της My Mind΄s Εye υπέροχα χαρτιά,
ελπίζω να σας αρέσει!
Καλό σας βράδυ!!

7 σχόλια:

  1. Δέσποινα εμένα μου αρέσει! Όπως και ο τίτλος! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεσποινα ομορφη η συνθεση σου!!!βλεποντας τον καφε σκεφτηκα..δεν εχεις mist!!!αν δοκιμαζες με καφε τι αποτελεσμα θα ειχε????νομιζω θα το λερωνες μια χαρα το χαρτι!!!το εχω κανει με τσαι..γιατι οχι με καφε????οσο για τα γραμματα μια χαρα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι Κατερίνα ότι το τσάι το σκέφτηκα κι εγώ,αλλά δίστασα να το κάνω φοβήθηκα μη χαλάσω το χαρτί όμως θα το δοκιμάσω!Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία είναι Δέσποινα!!Εμένα μ' αρέσει ο τίτλος,βγάζει προσωπικότητα όταν τον γράφουμε εμείς και δε βάζουμε αγοραστά!!Να σου πω την αλήθεια βέβαια,αν δε μου το είχες πει μπορεί και να μην το καταλάβαινα καν!!!Μακάρι να έγραφα και εγώ τόσο ωραία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Great page, love the coffee cup rings : )
    Thanks for playing with The Studio x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέσποινα γιατί λες ότι δεν βγήκε ωραίο,εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. This is lovely, it has a really pretty feel to it. Thanks for playing along at The Studio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή