Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Κάρτες!!!!! Κάρτες!!!!!

Καλημέρα!!!!Τι κάνει η όμορφη μπλογκοπαρέα??Εύχομαι να είστε όλοι καλά!!
Σήμερα θα σας πω ένα νέο!Εχθές το βράδυ είχαμε γεννητούρια!!!Γέννησε η σκυλίτσα μας η Λίζα έκανε 8 κουταβάκια!!!Όλα πήγαν καλά!!!Είναι λυκόσκυλο έχουμε ένα θυληκό κι ένα αρσενικό και τα αγαπάμε πάρα πολύ!!!Εχθες που την είδα για τελευταία φορά καθόταν δίπλα μου και με την μουσούδα της μου έσπρωχνε το χέρι για να την χαιδεύω!!!Σαν να ζητούσε βοήθεια και συμπαράσταση!!!Το αγαπώ πολύ αυτό το σκυλί!!
Σας κούρασα με τη φλυαρία μου!!Σήμερα θα σας δείξω τις κάρτες που έφτιαξα για την 2η και 3η πρόκληση του Get Creative.Στην 2η πρόκληση η Anastasia θέλει να φτιάξουμε μια κάρτα και να βάλουμε μια ή περισσότερες φωτογραφίες.Η δική μου κάρτα με τη φωτογραφία του γιου μου!!!

Η δεύτερη κάρτα έχει σχήμα πορτοφολιού και είναι για την 3η πρόκληση της Channa
που θέλει να φτιάξουμε μια κάρτα σε ότι σχήμα θέλουμε εκτός από το κλασικό τετραγωνο!
Δε σας κρύβω ότι σε αυτή την κάρτα το διασκέδασα πάρα πολύ!!!Ήθελα να τη φτιάξω από καιρό γιατί κάπου την είχα δει και μου άρεσε τρομερά!!!
Τη σχεδίασα πρώτα σ' ένα χαρτί έκοψα τα κομμάτια και ιδού το αποτέλεσμα!!
Μέσα έφτιαξα και μια θήκη όπου μπορείς να βάλεις χρήματα ή μια ευχετήρια κάρτα και να την προσφέρεις!!Είναι μια κάρτα δώρου!!
Αυτά από μένα,εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!
Να ευχαριστήσω τα κορίτσια της δημιουργικής ομάδας του Get Creative που μας χαρίζουν μια ανάσα ξενοιασιάς και δημιουργίας με αυτές της προκλήσεις!!Κάθε τι που μας χαρίζει έστω και λίγη χαρά δεν πρέπει να το προσπερνάμε!!!
Καλή σας μέρα!!!!

29 σχόλια:

  1. Υπέροχες και οι δύο κάρτες...αλλά αυτή με το πορτοφολάκι είναι όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεσποινάκι τι ωραίες καρτούλες που έφτιαξες;Η πρώτη έχει υπέροχα χρώματα ,το φιογκάκι και το αερόστατο τέλεια!!!!Για την δεύτερη τι να πω απλά καταπληκτική πρωτότυπη χρηστική και πολύ χαρούμενη!!!Υ.Γ. Ο γιος σου πολύ φατσουλίνι να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις!!!Καλή σου μέρα φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Δέσποινα μου!!!! Πανέμορφες οι κάρτες!!! Ο γιος σου πρέπει να είναι μεγάλη φάτσα!!! Να τον χαίρεσαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ουαου!!! Τελεια! Πολύ πρωτότυπη η δεύτερη!!! Και ωραία χαρτια! Καλά, για την πρώτη τι να πω; Κλέβει την παράσταση το ζουζούνι! Είναι κι αυτή τέλεια πάντως! Το καρώ δίνει πολύ όμορφο φόντο! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεσποινάκι μεγαλούργησες!!!!
    Πανέμορφες και οι δυο!
    Μπράβο, μπράβο, μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κούκλος ο γιός σου Δέσποινα και η κάρτα που του έφτιαξες πανέμορφη!!! Η κάρτα που έκανες για την Channa μου θυμίζει πορτοφολάκι..!!! Είναι πολύ πρωτότυπη!! Μπράβο για τη ιδέα σου!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Despina congratulations on the birth of your puppies you must be so excited ! Fantastic cards both of the and your son is so cute , love the purse card just fabulous and so original . Thank you so much for your continued support for Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα,ε; τελειες και οι δυο!! η πρωτη ειναι πολυ προσεγμενη και μου αρεσει πολυ η λεπτομερεια στο αεροστατο και οσο για τη δευτερη ειναι τοσο τελεια κομμενη που νομιζα πως την εχεις κοψει με μηχανημα!!
    ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!!καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας ζήσουν τα σκυλάκια!!!!:)))Πανέμορφρες και οι δυο καρτες!!Η πρώτη έχει ωραία χρώματα και χαρτιά αλλά κυρίως το ζουζούνι σου που είναι φάτσα!!Να το χαίρεσαι!!Η δεύτερη είναι πολύ πρωτότυπη και ωραία ιδέα!!!Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!Φιλιά@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Both cards are super for each challenge. Love the purse! good luck with the challenge and thanks for playing along with get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Absolutely gorgeous cards!, you have done a great job with the challenges!
    I love that purse!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπέροχες οι κάρτες σου,εννοείται ότι η κάρτα-τσαντάκι κλέβει τις εντυπώσεις.Ο μικρός είναι σκέτη γλύκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ τι υπεροχη φάτσούλα είναι αυτή!!! Να το χαίρεσαι!
    Οι καρτούλες σου είναι τέλειες για τη δεύτερη είχαμε περίπου την ίδια σκέψη αλλά το φοβερό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και χαρτιά απο το ίδιο πακέτο!!!
    Καλή επιτυχία, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεσποινάκι είναι τέλειεεες!!! Η πρώτη έχει μια φοβερή φατσούλα και πανέμορφα χρώματα και διακοσμητικά και η δεύτερη είναι τόσο πρωτότυπη και καλοφτιαγμένη που ό,τι και να πω θα είναι λίγο! αλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είναι φανταστικές και οι δύο!!
    καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεσποινάκι τι να πώ είναι τέλειες!Η πρώτη είναι τόσο όμορφη με πολύ ωραία χρώματα και με μια πανέμορφη φατσούλα που κλέβει την παράσταση.Η δεύτερη πολύ πρωτότυπη.Καλή επιτυχία!!!Να χαίρεσαι τον γιό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ! Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ ΚΟΥΚΛΑΚΟ!
    Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ; ΤΙ ΕΞΥΠΝΟ! ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΟΒΕΡΕΣ και οι δύο!αν και μία αδυναμία στην πρώτη, λόγω απίστευτης φατσούλας, την έχω...!καλή επιτυχία με τις προκλήσεις!
    ...βάλε μας καμία φωτο των κουταβιών κάποια στιγμή να τα δούμε!Να σας ζήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φανταστικές....Η πρώτη έχει τέλειο στήσιμο και μια πανέμορφη φατσούλα (να το χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!)...Και η δεύτερη είναι πρωτότυπη και ιδιαίτερη!!!!Τέλειες,τέλειες,τέλειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο Δέσποινα!!! Υπέροχες καρτούλες! Μου άρεσαν πάρα πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεσποινάκι μου!!! Να σας ζήσουν τα ζουζούνια!!! Έχω κι εγώ ένα λευκό Σάμογιετ που δεν μας έκανε ποτέ τη χάρη να ζευγαρώσει... Για το πιο όμορφο ζουζούνι της ζωής σου τι να πω όμως, φάτσούλα μόνο για φιλιά!!! Και φυσικά οι κάρτες σου, νομίζω ότι αυτή τη φορά πραγματικά μεγαλούγρησες!!! Το πορτοφόλι... άπαιχτο!!! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Hi Despina! Gorgeous work. Love them. THANKS SOOOOOOOOOOOOO much for all your support and LOVE. I am so happy to be feeling better and catching up on my my friends blogs. keep up the good work! And thanks AGAIN!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υπέροχες οι κάρτες!!! Ο γιός σου κουκλί!!! Να τον χαίρεσαι!!! Τί όμορφη φατσούλα!!!!
    Το τσαντάκι-κάρτα πολύ ευρηματικό!!!!!
    Καλή επιτυχία και φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολύ πολύ ωραίες!!! Αλλά η πρώτη ωραιότερη γιατί τη στολίζει και αυτή η γλυκύτατη φατσούλα!!! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου Despina! Φιλάκια και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ!!!!!!
    ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!
    ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεσποινακι πολυ ομορφες οι καρτουλες σου!!!!!!Το φατσουλακι σου ειναι πανεμορφο!!!!!Να το χαιρεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι και οι δυο υπέροχες!!! Αυτή με τη φωτογραφία δε... φυσάει!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ακουσατε ακουσατε..σημερα και για λιγες ημερες,ταινια μικρου μικους,εχουμε και λεμοναδα απο λεμονια..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή