Σελίδες

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

happy summer days!!!!

Γειτονάκια μου τι κάνετε?Εύχομαι να είστε καλά και να περνάτε καλά!!!Ν'αφήσουμε για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και να χαρούμε μαζί με τις οικογενειές μας αυτές τις καλοκαιρινές μέρες!!!
Πρώτα θα σας δείξω το δωράκι που κέρδισα από το giveaway της Σοφίας  το έλαβα προχθές και θέλω να την ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά!!!Ένα ζευγάρι υπέροχα σκουλαρίκια!!!
Ευχαριστώ Σοφία!!!
Συνεχίζω με μια σύνθεση που έφτιαξα για την πρόκληση July 15 του Get Creative με σχέδιο της Χρύσας!Στις φωτογραφίες ειναι τα παιδιά μου και τ'ανίψια μου και απολαμβάνουμε το μπάνιο μας!!Όμορφες στιγμές!!!Προσπάθησα να είναι καλοκαιρινή,ανάλαφρη.Εφτιαξα ένα τιμόνι ψέκασα με mist
για φόντο λίγες σημαιούλες και έτοιμο!!Με την ίδια σύνθεση θα πάρω μέρος και στην πρόκληση του The Studio Challenge 10th July που θέλει να φτιάξουμε μια σύνθεση με θέμα:How do you like to spend your summer days?Την απάντηση τη βλέπετε!!!Ελπίζω να σας αρέσει!!!
και μία πιο κοντά....
Αυτά από μένα για την ώρα,μείνετε συντονισμένοι όπως λένε και στα ραδιόφωνα γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερη ανάρτηση στη διάρκεια της μέρας!
Καλά να περνάτε!!!

7 σχόλια:

  1. Η σύνθεση σου είναι απίστευτη!!! Φοβερά τα σημαιάκια, το τιμόνι αλλά και το misting!!!! Καλή επιτυχία και στις δύο προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ααα καλώς τα δέχτηκες Δέσποινα!!! Η σύνθεση σου πολύ όμορφη και καλοκαιρινή! Μου αρέσει και το distressing που έκανες! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικη συνθεση!Ακρως καλοκαιρινη!Καλη επιτυχια και σ'ευχαριστω που βρισκεις παντα χρονο για να συμμετεχεις στις προκλησεις του Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγειά,μεγειά το δωράκι σου,πάντα τυχερή να είσαι!
    Πολύ ξέγνοιαστη η σύνθεση σου,καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τυχερούλα, ωραίο δωράκι έλαβες!!!Πάντα τέτοια!!!Η σύνθεσή σου αξίζει πολλά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. What a gorgeous layout Despina , love you colours and great pics, fab journalling too. Thank you for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφη και καλοκαιρινή σύνθεση! Έκανες καταπληκτική με το Misting! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου στο get creative!
    Ps. Έλαβα και εγώ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από την σοφία και είναι πραγματικά υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή