Σελίδες

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Happy summer!!!!!


Καλημέρα στην αγαπημένη μπλογκοπαρέα!!!!Τι μου κάνετε?Δε σας κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και αρκετά προβληματησμένη με όλα αυτά που συμβαίνουν!!!Τα βλέπετε άλλωστε!!!Όπου βρεθώ κι όπου σταθώ οι άνθρωποι είναι προβληματισμένοι και στα προσωπά τους ζωγραφισμένη η αγωνία!!Μια λέξη μονάχα βγαίνει από τα χείλη τους:Τι θα κάνουμε??Ειλικρηνά δεν ξέρω!!!Ας ελπίσουμε ότι θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα[που δεν το βλέπω]αλλά ας μη χάνουμε την αισιοδοξία μας!!!Μόνη ελπίδα ο Θεός και η προσευχή!!Κι υστερα μετά απ'αυτό πως να πω για την σύνθεση που έφτιαξα? Λοιπόν έφτιαξα μια σύνθεση για την πρόκληση του OUAS που σαν κριτήριο έβαλε να γράψουμε με όποιο τρόπο θέλουμε πάνω στη φωτογραφία!!Καταπληκτικό ε??Στη φωτογραφία είμαι εγώ[μαζεμένο μαλλί]και η ξαδέρφη μου που ήρθε φέτος το καλοκαίρι από την Αυστραλία!!Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα!!Της γράφω μια ευχή και αυτή τη σύνθεση θα της την στείλω.Έυχομαι να της αρέσει και να αρέσει και σε σας!!
και μία πιο κοντινή
Δεν μπόρεσα να τραβήξω πιο καλές φωτογραφίες!!Το κιτ είναι από το enjoy scrapping έχει υπέροχα χαρτιά!!!Aυτά για την ώρα ελπίζω να μην σας κούρασα με τη φλυαρία μου!Περιμένω τα σχολιά σας και ότι δε σας αρέσει να μου το λέτε!Σας εύχομαι καλή εβδομάδα!!!

26 σχόλια:

  1. Καλημέρα Δεσποινάκι !!!Η σύνθεση είναι υπέροχη και είμαι σίγουρη πως θα αρέσει και στην ξαδέρφη σου πολύ!!!!Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα οι συνδυασμοί που έχεις κάνει και φυσικά η δαντελίτσα και τα λουλουδάκια.!!!Φιλάκια...

    Υ.Γ.Στη φωτογραφία είσαι μια κούκλα πολύ όμορφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα φιλενάδα!καλά έμεινα...!!!φοβερή η σύνθεση, πολύ μου αρέσει!!τα χαρτιά και τα υπόλοιπα διακοσμητικά είναι τέλεια συνδυασμένα!!νομίζω οτι θα της αρέσει πολύ της ξαδερφης!
    Υ.Γ. όπως γράφει και η Σοφία, σου πάνε πολύ τα μαλλιά μαζεμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα τι ωραία σύνθεση!!!! Πολύ όμορφη Δέσποινα! Μ'αρέσουν πολύ οι λεπτομέρειες που έχεις βάλει καθώς κ τα χρώματα που έχεις χρησιμοποιήσει!!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσποινάκι καλή βδομάδα! Πολύ όμορφη η σύνθεση! Μ' αρέσει πολύ το misting και τα χαρτιά που χρησιμοποίησες είναι από τα αγαπημένα μου! Καλή επιτυχία στην πρόκληση! Όσο για τα άλλα... μάλλον τα χρειαζόμασταν μήπως και καταλάβουμε πια ότι δεν είμαστε και παντοδύναμοι και πούμε και καμμιά προσευχή. Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεσποινα ειναι πολυ ομορφη η συνθεση σου..τα χαρτια υπεροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφη η σύνθεση Δεσποινάκι!!!! Τρελλαίνομαι για το misting!!!Καλή επιτυχία στην πρόκληση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δέσποινα η σύθεση σου είναι superrrrr!!!!!!
    ΤΟ misting τέλειο όπως και ο τρόπος που χρησιμοποίησες τα χαρτιά σου!!!
    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η ομορφιά μες την ζωή μας και με τα χρώματα και τα χαρτιά μας της δίνουμε λίγο φως και ελπίδα, γιατί προκοπή δεν βλέπω.Η σύνθεσή σου υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχη σύνθεση! Τα συνδύασες όλα τα στοιχεία υπέροχα! Καταπληκτική δουλειά μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα Δέσποινα! Πολύ όμορφη η σύνθεση σου, μπράβο σου και καλή επιτυχία στην πρόκληση!!! Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά! Κάντε καμία προμήθεια σε ξηρά τροφή, κανένα μακαρόνι, κανένα φασόλι … κι ο Θεός βοηθός! Εγώ πάντως δεν προλαβαίνω να βλέπω TV, είναι κλειστή κι έχω βρει λίγο την ησυχία μου. Αυτό ίσως βοηθήσει λιγάκι τον καθένα μας! Φιλάκια και καλό μας ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α!Είναι υπέροχη...Και η σύνθεση και η φωτογραφία.Μπράβο φίλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα Δέσποινα!Πανέμορφη η σύνθεση σου! Τα λουλουδάκια άψογα!Όσο για την κατάσταση που επικρατεί,όλοι πια είμαστε αναστατωμένοι και ανήσυχοι. Τι να πω...Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα και να έρθει κατι καλύτερο. Καλή συνέχεια και σ'ευχαριστώ που πάντα με ενθαρρύνεις με τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεσποινάκι η σύνθεσή σου είναι πολύ γλυκιά και είμαι σίγουρη οτι η ξεδέρφη σου θα την λατρέψει!!!Καλή επιτυχία με τη ψηφοφορία!Όσο για τα υπόλοιπα...τι να πω...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχη σύνθεση Δέσποινα μου!!!!Σίγουρα θα αρέσει στην ξαδέρφη σου....Καλή σου επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρα πολύ όμορφη σύνθεση! Και θα κάνει και μεγάλο ταξίδι! Σίγουρα θα την λατρέψει η ξαδέρφη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Wow! This is just so pretty! Love everything that you've done here! Your mix is gorgeous! Tks. for playing along with us at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πολυ ομορφη συνθεση! Καλη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Beautiful take on the sketch challenge. The misted doily element is lovely

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ!
    Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ .ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΔΕΛΦΟΥΛΑ ΣΟΥ!
    ΜΠΡΑΒΟ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεσποινάκι μου το κιτ το αξιοποίησες τέλεια, καλή επιτυχία στην προκληση σου εύχομαι!!! Όσο για τα χάλια μας τι να πω, ανήκω κι εγώ στην ομάδα "τι θα κάνουμε" μα πως μας κατάντησαν έτσι;;;;;; σε φιλώ και σου εύχομαι καλο μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kορίτσια σας ευχαριστώ όλες παρα πολύ!!! για τις συμβουλές σας τη θετική ενέργεια που μου δίνετε!!!ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. º° ✿
    ♥ °
    Amiga,
    Maravilhosa criação, amei as cores.
    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasilº° ✿
    ✿♥ °

    ..(░)(░)
    (░)(♥)(░)
    ..(░)(░)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πολύ όμορφη η σύνθεση σου μαρέσουν πολύ τα χρώματακια!μπράβο σου και καλή επιτυχία να έχεις στην πρόκληση!
    Ευχαριστω για την επισκεψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φοβερή σύνθεση, Δέσποινα!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό μήνα Δεσποινάκι μου και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή