Σελίδες

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

I love....

Καλησπέρα γειτονάκια!!Τι μου κάνετε;Βρέχει ασταμάτητα τρεις μέρες και κάνει τόσο κρύο!!!!Λοιπόν    όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο όλο και κάτι φτιάχνω.Θα σας δείξω την συμμετοχή μου στην πρόκληση του OUAS με θέμα ..love αλλά με τη σχεδιαστική ομάδα του Get Creative!!!Ξέρετε αυτά τα δύο blogs έγιναν ζευγάρι για το μήνα Φεβρουάριο!!!Καλό;;Να φτιάξουμε κάτι για κάποιον που αγαπάμε!!!!Έφτιαξα ένα καδράκι με τον έναν μου γιο τον Αντώνη!!!Παρακάτω θα σας πω που το βρήκα!!!

..εδώ είναι τελειωμένο....



 και τώρα στολίζει τον τοίχο στο δωμάτιο του Αντώνη ....όμορφο δεν είναι;

Πριν μέρες επισκέφθηκα μια θείτσα μου είναι κατάκοιτη κοντά στα 90 και όποτε προλαβαίνω την επισκέπτομαι.Χαίρεται όποτε με βλέπει ,μου λέει ιστορίες από τον πόλεμο,τις πίκρες τα βάσανα!!Μένει με το έναν της γιο [οι άλλοι είναι στην Αμερική] Αυτός λοιπόν ο γιος της γύρω στα 60 μόνος παρέα με τις αναμνήσεις και τους καημούς κάθεται εκεί σ' ένα αποθηκάκι και φτιάχνει πράγματα για να περνάει την ώρα του και να ξεχνιέται...μαζεύει ξύλα από τις γύρω οικοδομές και φτιάχνει...όλο φτιάχνει...Έτσι βρέθηκα σ' ένα δωμάτιο με απίστευτα πράγματα...η μυρωδιά του ξύλου χορεύει στον αέρα και σε μεθάει....μου χάρισε κάποια πραγματάκια ...πάρε ότι θες μου είπε....έτσι λοιπόν με ένα από αυτά που πήρα έφτιαξα το καδράκι που μόλις είδατε...Μ' αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι χωρίς κακίες και με καλοσύνη στην ψυχή τους.....
                                               Να σται καλά και καλό σας βράδυ!!!!
                                                                      Φιλιά!!!!

24 σχόλια:

  1. καλως το μου..μου αρεσει που αυτοσχεδιαζεις..εκανες εναν υπεροχο θυσαυρο..το εφτιαξες το στολισες και εβαλες τοσο αγαπη ..που φαινετε στα λογια και στο εργο σου..καλη επιτυχια..νασαι καλα..καλο σου βραδυ..πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πολύ το καδράκι σου ,όπως μου αρέσουν κι εμένα οι ίδιοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ομορφο καδρακι!!!!υπεροχο!!καλη επιτυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Δέσποινα μου! Ολοένα μας εκπλήσσεις με τις συνθέσεις σου! Είναι πανέμορφη φτιαγμένη με αγάπη, ο τρόπος που απέδωσες το σκετς πολύ καλός, ο τίτλος και το journaling εξαιρετικά κι επίσης το φακελάκι με την καρδιά με τρέλανε! Η δε χειροποίητη κορνίζα ήρθε κι έδεσε! Μπράβο σου κι ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφο Δεσποινακι!!Κι ομως υπαρχουν ανθρωποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Δεσποινάκι μου!! Έφτιαξες ένα υπέροχο και μοναδικό κομμάτι γεμάτο αγάπη και τρυφερότητα!!Με συγκίνησε και ο θείος σου!!Μπράβο στους πραγματικούς καλούς ανθρώπους!!Μπράβο σου για το ενθύμιο που έφτιαξες στο αγοράκι σου!!Καλή επιτυχία στην πρόκληση Φιλιά πολλά!!!Υ.Γ ευχαριστώ που συμμετέχεις στο blog candy μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ!!!!!!!!!!
    Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ!!!!!!!
    ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρεσε πολύ το σχολιο της Ρενας,το ιδιο σκεφτηκα οταν διαβασα την αναρτηση σου.
    Η συνθεση σου ειναι υπεροχη και ο μικρος ειναι ενας κουκλος!Καλή επιτυχια!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα γλυκιά μου Δέσποινα.Το καδράκι σου είναι πανέμορφο όπως και ο γιος σου.Και να συνεχίσεις Δέσποινα να επισκέπτεσαι την Θεία σου γιατί εγώ δεν πήγαινα όσο συχνά ήθελα στην γιαγιά μου (έμενε και λίγο μακριά)και τώρα που την έχασα... καταλαβαίνεις.Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα ΑΝΘΡΩΠΟΙ ......Μην σε ζαλίσω κι άλλο.Δεν μου αρέσει να κουράζω τους ανθρώπους.Φιλιά πολλά.!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι σίγουρη Ευάκι ότι η γιαγιά σου καταλάβαινε.....

      Διαγραφή
  10. υπέροχο Δέσποινα!ο μικρός είναι ένας κούκλος!καλή επιτυχία λοιπόν!
    καλημέρα και καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Beautiful job again, and the story of your aunt and cousin really touched me!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Hi Despina, what a sweet and touching story and as a result of their generosity yo created this fabulous picture, gorgeous colours and fantastic journalling . Thank you so much for joining us at OUAS and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δέσποινα είναι υπέροχο!!!Πολύ ωραία δουλειά!Καλή επιτυχία!!Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Brilliant job! Thanks for playing with us at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ.Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Νάσια!!!όσο υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι υπάρχει ελπίδα....

      Διαγραφή
  17. Δεσποινάκι μου!!! Με συγκίνησες τόσο πολύ με την εικόνα που μου μετέφερες από τη θεία και το γιο της!!! Λυπάμαι τόσο πολύ με τους ανθρώπους που άδικα καταλήγουν μόνοι τους στη ζωή!!! Το καδράκι το αξιοποίησες δεόντως και το κουκλί σου το στόλισε ακόμα περισσότερο!!! Σε φιλώ, να έχεις καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Such a cutie, great work, thanks for joining us at ouas, Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δέσποινα μαρεσει πολύ η δημιουργία σου !!!!πόσο όμορφα τα ταίριαξες ,όμορφα χρωματα ,χαρτια μπράβο!!!!!!!!το αγοράκι σου ειναι κουκλί!!!!η κορνίζα ειναι υπέροχη!!!!μαρεσουν και μενα αυτοι οι ανθρωποι...αλλα σπανίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγινε απιθανο το καρδακι!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη στο ouas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δέσποινα, τι όμορφη ιδεα να κορνιζώσεις την σύνθεση ή μάλλον να κάνεις κατασκευή/σύνθεση μαζί!! Μπράβο!!! Να χαίρεσαι το παλικαράκι σου!! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο ΟUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή