Σελίδες

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Miss you!!!!

Καλησπέρα γειτονάκια μου!!!!Τι κάνετε?Η πρώτη εβδομάδα του σχολείου στις μεγάλες τάξεις πέρασε με προβλήματα!!Χωρίς βιβλία,χωρίς καθηγητές άντε να δουμε τι θα γίνει!!Ευτυχώς που ο μικρός μου ο Αντώνης έχει τις ίδιες δασκάλες στο νηπιαγωγείο και έτσι εκεί ξεκινήσαμε ομαλά θα έλεγα!Ο καιρός συνεχίζει να είναι υπέροχος,έρχεται σε αντίθεση με όλη αυτή τη μαυρίλα που πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας και μας θυμίζει ότι όσο λάμπει ο ήλιος υπάρχει ελπίδα!!!!Εμείς βέβαια συνεχίζουμε τα μπάνια μας ακόμα και θα συνεχίζουμε όσο μας το επιτρέπει ο καιρός.Θα συνεχίζουμε επίσης να δημιουργούμε όμορφα πράγματα έτσι σε πείσμα πολλών που θέλουν να μας μαυρίσουν τη ψυχή!!!Έφτιαξα μια κάρτα για τη δεύτερη πρόκληση του Get Creative που θέλει να χρησιμοποιήσουμε δαντέλα!!!
Περιμένω τη γνώμη σας με αγωνία!Σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα και υπομονή!!!!
Φιλιά!!!!

17 σχόλια:

  1. Kαλησπέρα Δέσποινα υπέροχη η καρτούλα σου και η δαντελίτσα της ταιριάζει πάρα πολύ.Καλό βράδυ φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφη καρτούλα Δέσποινα μου!!Υπέροχη σφραγίδα και δένει αρμονικά με τη δαντέλα!!Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρα πολύ όμορφη η κάρτα σου. Η δαντέλα super!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Δέσποινα! Η κάρτα σου είναι παααρα πολύ όμορφη!!! Μου αρέσει και η δαντελιτσα, και η σφραγίδα!!! Μπράβο σου και καλή επιτυχία στην πρόκληση!!! Υπομονή για την νέα σχολική χρονιά εύχομαι και καλή συνέχεα στις όμορφες στιγμές, που περνάτε!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια : ) Καλή εβδομάδα με το καλό, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Beautiful card!! love the stamped image!!....thanks so much for laying along

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δέσποινα η κάρτα σου είναι πολύ όμορφη! Μου αρέσει πολύ ο χρωματικός συνδυασμός και η σφραγίδα σου!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του Get Creative και καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεσποινάκι μου γλυκό!!!! Η κάρτα σου έγινε πραγματικά κούκλα!!! Όσα για τη νέα σχολική χρονιά να δεις που όλα θα είναι souper!!! Καλή επιτχία στην πρόκληση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς σε βρήκαμε, πολύ όμορφη η καρτούλα σου και όλες οι δημιουργίες σου πάντα με φαντασία και μεράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Very beautiful card! Love the stamp you used. Have a great school year and thanks for playing along with get creative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!! ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ , ΥΠΟΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΕΝΙΑΜΙΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεσποινα είναι καταπληκτικές οι δημιουργίες σου!!!! Καλέ τι με ρωτάς τι δώρο να μου στείλεις .... χα χα χα ο,τι θες εσύ θα στείλεις ! Στείλε μου μνμ στο mariazkeepthinking@gmail.com για να σου στείλω τα στοιχεία μου!

    Φιλιαααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ ομορφη καρτουλα Δεσποινακι!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάρα πολύ όμορφη καρτούλα! μου αρέσουν και πάρα πολύ τα χρώματα που χρησιμοποίησες την κάνουν πολύ ιδιαίτερη! Σε ευχαριστούμε πολύ και για την συμμετοχή σου στο Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. This is such a gorgeous card ! Love the use of the stamped image together with the lace works perfectly, such a classy and stylish card. Thank you for your continued support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νομιζω οτι το χρωμα απο πισω στην καρτα θα μπορουσε να αλλαξει για να φαινετε η μαυρη καρτα που εχεις μπροστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφη Δέσποινα,σου εύχομαι καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή