Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

warm winter wishes!!!

Καλημέρα γειτονάκια!!!Χάθηκα λίγο εε?Δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει αλλά ζω σε επαρχία και τώρα είναι η περίοδος που ξεκινάει το μάζεμα της ελιάς!Έτσι κι εγώ σαν αγρότισσα που είμαι μαζεύω ελιές κάθε μέρα!!Πολύ κουραστική δουλειά αλλά την απολαμβάνω γιατί δουλεύω έξω στη φύση!!!Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι!μια αγρότισσα με το scrapbooking!!!κι όμως έτσι είναι!!Είναι το φάρμακο στο άγχος,είναι η συντροφιά στη μοναξιά...είναι λατρεία!!
Σήμερα θα σας δείξω την κάρτα που έφτιαξα για την πρόκληση #9 του Get Creative και συγκεκριμένα της Μελένιας η οποία θέλει να εμπνευστούμε από τα χρώματα,γκρι,γαλάζιο,μπλε και γκρι-σταχτί!Ένας υπέροχος συνδιασμός χρωμάτων!!!Δεν έμεινα και απόλυτα ικανοποιημένη από την κάρτα μου,ήθελα και κάτι παραπάνω,αλλά την επόμενη φορά!
Περιμένω με αγωνία τα σχόλιά σας!!!
Πάντα με βοηθουν!!!!Να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα και τα ξαναλέμε!!!

31 σχόλια:

  1. ειναι πανεμορφη!! δεν συμφωνω...δεν βλεπω να της λειπει κατι!!ισορροπημενη με σωστους συνδυασμους!
    ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι πολύ άδικη!Η κάρτα σου είναι υπέροχη!Τα χρώματα είναι σε απόλυτη αρμονία τα έχεις ταιριάξει τέλεια, και την έχεις στολίσει πολύ όμορφα.Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι όμορφη καρτα!! Και τι ωραίο στήσιμο!! Τα κορίτσια έχουν δίκιο, δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο!! Ευχαριστώ παρα πολύ για τη συμμετοχή σου!!! Και καλό μάζεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δέσποινα η κάρτα σου ειναι υπέροχη!Χαρτια και διακοσμητικά κατα την γνώμη μου πολύ όμορφα τοποθετημένα και το αποτέλεσμα πανεμορφο!!!!
    Δυσκολα με το μάζεμα της έλιας..με επιανε η μέση μου ...θυμάμαι παλια που μαζευαμε και μεις σαν παιδια με την θεια μου .. το μονο που μαρεσε ηταν να τριγυριζω στο χωράφι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτη!!!!Μου αρέσουν τόσο πολύ τα χρώματα!!!Χαρά στο κουράγιο σου, μετά το λιομάζεμα να δημιουργείς τόσο υπέροχα πραγματάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από μάζεμα ελιάς δεν ξέρω αλλά η κάρτα σου είναι σούπερ και δεν της λείπει τίποτα,καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. υπεροχη καρτα...χαρμα τα χρωματα...φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία Δεσποινάκι στον διαγωνισμό!!! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που έχεις διαλέξει καθώς και τα μικροσκοπικά γαντάκια...!!! Φιλάκια φιλενάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ νομίζω ότι είναι μια χαρά Δέσποινα!!!Δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω!!!Είναι πάρα πολύ όμορφη!!!Ωραία ιδέα τα κουδουνάκια!!!Καλή σου επιτυχία και καλή συνέχεια με τις ελιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια η κάρτα σου είναι υπέροχη!!!
    Μου αρέσει πολύ όπως έχεις ταιριάξει τα χρώματα της πρόκλησης και που έδωσες χρώμα με τα λουλουδάκια, τα δε κουδουνάκια κάνουν τη διαφορά!!!
    Καλή επιτυχία:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ καλέ ξέχασα να σου πω έχουμε και εμείς ( μην γελάσεις) μία ελιά στο σπίτι που είναι γεμάτη καρπούς φέτος αποφασίσαμε να τους μαζέψουμε !!!
    Συνάδελφος λοιπόν χαχαχα έχεις κανένα tip για να φτιάξω μετά τις ελιές?
    Φιλάκιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πραγματικά υπέροχη ,χώρις καμιά δόση κολακίας.ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Δέσποινα! Η κάρτα σου είναι πολύ όμορφη, ο συνδυασμός χρωμάτων τέλειος και δεν τις λείπει απολύτως τίποτα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! Και … καλή δύναμη στο λιομάζωμα! Εγώ είμαι από την Μυτιλήνη και όπως καταλαβαίνεις, εχωωω μαζέψει κι εγώ ελιές! Φέτος ίσως πάει ο Κώστας με τους γονείς του πάνω στη Χαλκιδική! Οπότε δεν είσαι μόνη : ) Είναι χαρά και κούραση μαζί, αλλά αξίζει!!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΘΟΡΜΗΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΥ!!!!!!!
    Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!!!!!!!
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ;
    ΚΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΕ Ο΄ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα συμφωνήσω με τις διαφωνίες των κοριτσιών... είναι εξαιρετική κάρτα!!! Και για να ξέρεις δεν είσαι η μόνη που μαζεύει ελιές!!!! Σε κάνα μήνα θα 'ρθει και η σειρά μου χιχιχι!!! Αλλά και στην περίπτωση της αγροτικής εργασίας και στο scrapbooking... δεν είναι υπέροχο το συναίσθημα της υπερηφάνιας μετά??? Σ'ευχαριστούμε που παιζεις μαζί μας!!! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. A farmer and a scrapbooker!...perfect!!
    Your card is very pretty...great take on the challenge!
    Thanks for taking the time out of your busy day to play with us!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Pretty card, very cute! Thanks for playing along with get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα μου αρέσει πολύ η κάρτα σου!!Είναι έμπνευση τελικά το μάζεμα της ελιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κουραστική αλλά και ευχάριστη νομίζω...Να ευχηθώ καλή ευκολία! Καλέ τι παραπάνω,πανέμορφη είναι η καρτούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύ όμορφη! Όλα τα στοιχεία δένουν πολύ όμορφα! Τι τυχερή θα έχεις και ωραίο λάδι! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την συμμετοχή στο Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δέσποινα συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια η κάρτα σου είναι τέλεια!! πολύ ωραίος ο συνδιασμός που έχεις κάνει!!!αχ τι ωραία να είσαι εξω στη φύση και στο καθαρό αέρα σε ζηλεύω (με τη ...καλή έννοια) καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεσποινάκι μου με τα ωραία σου!!!! Κάρτες περιβάλλον όλα τέλεια τι να πω; Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου και καλό ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δέσποινά μου είναι τέλεια η καρτούλα σου! Τα χαρτιά σου υπέροχα και η κορδελίτσα και τα γαντάκια της δίνουν φοβερή τσαχπινιά! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κορίτσια σας ευχαριστώ!!!!

    @ioanna συναδελφε δεν ξέρω τι ποικιλία ελιάς είναι αυτή που έχεις!!γιατι δεν φτιάχνονται όλες οι ελιές με το ίδιο τρόπο!εμείς εδώ τις πράσινες τις κάνουμε τσακιστες,τις λίγο μαύρες παστές, τις μαυρες μεγάλες(καλαματιανές) τις κάνουμε χαραχτές και ξιδάτες ή νερολιές!σε μπέρδεψα εε? κι όλα αυτά για να τα κάνεις έχουν διαδικασία!!!μακάρι να καταφέρω να σας δείξω κάποιο τρόπο!!!

    @Ρένα η ιδέα σου είναι φοβερή!!! θα το κάνω
    η Νεάπολη είναι νότια της Πελοποννήσου θα κοιτάξεις στο χάρτη και θα βρείς το νομό Λακωνίας με το δαχτυλό σου θα πας δεξιά και κάτω και θα δεις μια πόλη Νεάπολη εκεί είμαι έχω απεναντί μου την Ελαφόνησο και τα Κύθηρα!!φιλιά!!!

    @xrysa καλό κουράγιο!!!!!

    και πάλι σας ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ όμορφη κάρτα...φανταστικά και ατμοσφαιρικά χρώματα! Επίσης λατρεύω την ασχολία σου , είσαι πολύ τυχερή που έχεις επαφή με την φύση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΛΙΣΤΕΡΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @@#@#%$*(*&^%#@!!@&*_+#@!&*!!!
    αυτό σημαίνει ότι δεν κατάλαβα τίποτα με τις ελιές !!!θα την βγάλω φωτογραφία να μου πεις τι έχω!!!!χαχαχα
    Καλημέρα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεσποινάκι μου γλυκό !!! Καλό τριήμερο σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι πολύ όμορφη!Και το σχέδιο με τα γαντάκια ασυνήθιστο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή