Σελίδες

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

July 1st Challenge!!!Once Upon A...Sketch!!

Καλημέρα μπλογκοπαρέα!!!Εύχομαι να είστε όλοι καλά!!!Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση που έφτιαξα για την πρόκληση του Once Upon A Sketch.Tην είχα στο μυαλό μου μέρες  και τη δούλευα στο τέλος λέω: δε θα προλλάβεις Δέσποινα από το πολύ δούλεμα θα την κάψεις!!! γι αυτό χθες το βράδυ κάθησα και την τελείωσα και σήμερα σας την παρουσιάζω!!Στη φωτογραφία είναι ο αγαπημένος μου αδερφός ο Λευτέρης αυτός που μοιραζόμαστε τα πάντα!!Είναι τόσο καλός στη ψυχή που νομίζω δε θα συναντήσω άλλον σαν κι αυτόν!!Του εύχομαι τα καλύτερα να είναι καλά με την οικογενειά του και θα είμαι πάντα δίπλα του!!Η σύνθεση δεν ξέρω αν βγήκε τόσο ωραία όσο ήθελα εσεις θα μου πείτε αν έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο.Τα σχόλια σας πάντα με βοηθούν!!
Η φωτογραφία είναι από ένα βράδυ που έχουμε μαζευτεί σπίτι μου και ψήνουμε
εδώ ο αδερφός μου ψήνει γι αυτό και φαίνεται λίγο ο καπνός!!Περιμένω πάντα τα σχόλια σας και σας ευχαριστώ που σταματάτε στο μπλοκάκι μου!!!
Δεν είμαι σίγουρη για κάτι:αν έχω γράψει σωστά το όνομα!!
Σας χαιρετώ!!Φιλιά!!!

15 σχόλια:

  1. καλημέρα Δέσποινα!εμένα μου αρέσει πολύ γιατί είναι πολύ αντρική σύνθεση...απο τα χρώματα μέχρι και τα διακοσμητικά τα διάλεξες πολύ σωστά!καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Δέσποινα! Μου αρέσουν πολύ τα διακοσμητικά που χρησιμοποίησες, ταιριάζουν πολύ με την αντρική σύνθεση που έφτιαξες! Να τον χαίρεσαι τον αδερφό σου και πάντα αγαπημένοι να είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Δεσποινάκι μου πολύ όμορφη η σύνθεση σου!!Τα χρώματα και τα διακοσμητικά εδεσάν με την φωτογραφία!!Ανδρική υπόθεση όλα!!!Καλή σου επιτυχία!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. love this.. it is so striking .. hugz x
    thanks for playing with us .. xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. great masculine page!
    Thanks for taking part in our OUAS challenge!
    Irma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Very nice masculine page. Thanks for sharing it at Once Upon a Sketch...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Δέσποινα και να χαίρεσαι τον αδερφούλη σου!!! Είναι πολύ σημαντικό να έχεις όμορφους ανθρώπους στην ψυχή, γύρω σου! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα διακοσμητικά σου στη σύνθεση! Μπράβο και καλή επιτυχία σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lovely page about a man. Not too many frills. Great take on the sketch.
    Thanks for playing at OUAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κορίτσια σας ευχαριστώ!!!τα σχόλια σας με έχουν κάνει χαρούμενη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hi there ! If yo meant the name Terry yes it's correct ! Love your layout, the dark background is perfect for the photo and what lvely things you had to say about him I was moved. Thank you for all your comments on my blog they so much appreciated.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γλυκό μου κοριτσάκι!!! Η συνθεση σου μου άρεσε πολύ, οι λεπτομέρειες άψογες και τα χρώματα τέλεια συνδυασμένα!!! Σε φιλώ γλυκιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. This is one nice manly page! I really like what you've created here!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις καταφέρει κι έχεις συνδιάσει υπέροχα τα χρώματα της φωτογραφίας με το υπόλοιπο layout.
    Εύχομαι να είσαστε πάντα αγάπημένοι!!!
    Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ εμπνευσμένη κάρτα. Όλος ο συνδυασμός, μαζί και τα λογάκια με συγκίνησαν ιδιαίτερα. Καμιά φορά κι εγώ νιώθω ότι κουράστηκα πολύ και τελικά το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιεί. Μην ανυσηχείς όμως είναι η στιγμή για break. Νομίζω ότι είναι τέλεια. Όπως και η κάρτα "Αντρική υπόθεση". Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή