Σελίδες

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Thank you Mom!!!!!!

Καλημέρα σε όλους!!!!Τι κάνετε;Έλειψα λίγες μερούλες από την γειτονιά  αλλά οι δουλειές του σπιτιού δε με άφηναν να κάνω τίποτα άλλο!!Οι ζέστες έχουν αρχίσει για τα καλά τα παιδιά φωνάζουν για μπάνιο στη θάλασσα....ρούχα καλοκαιρινά από δω χειμωνιάτικα από κει...ένα χάος!!!Μέχρι να τακτοποιηθούν όλα αγανάκτησα!!!Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση που έφτιαξα για το Get Creative με θέμα τη μητέρα και να πούμε κάτι για τη μητέρα μας.Πριν θέλω να ευχαριστήσω  τη δημιουργική ομάδα που για ακόμα μια φορά ξεχώρισε μια δημιουργία μου!!Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!Τη μητέρα μου εγώ την έχω χάσει 13 χρόνια τώρα..Έφυγε νωρίς σε πολύ νέα ηλικία....Δεν πρόλαβα να τη χαρώ και όταν την είχα ανάγκη δεν ήταν κοντά μου...μόνο στα όνειρά μου και στη σκέψη μου..Αρρώστησε από μια σπάνια αρρώστια στην ηλικία των 35 και πέθανε στα 49....Αυτό το θέμα με πονάει πάρα πολύ...μου λείπει αφάνταστα...Το μόνο που έχω να πω είναι ότι την αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ευχαριστώ για ότι μου έδωσε....
Αυτή είναι η συνθεσή μου,βασίστηκα στο sketch του OUAS η φωτογραφία  δεν είναι και τόσο καλή..δεν ξέρω δεν μπορούσα να βγάλω καλύτερη.Εδώ η μητέρα μου είναι λίγο πριν αρρωστήσει γιατί μετά αρνιόταν πεισματικά να βγάλει  άλλες φωτογραφίες .....Επίσης με την ίδια σύνθεση θα λάβω μέρος και στις ακόλουθες προκλήσεις που έχουν το ίδιο θέμα:


Ο Θεός για εκεί όπου δεν μπορεί να βρίσκεται έπλασε τη ΜΑΝΑ....Να αγαπάτε τις μανούλες σας ......
Σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη μέρα και μια  υπέροχη εβδομάδα!!!!
                                                                                   Φιλιά!!!!

52 σχόλια:

  1. Despina singinithika para poli, to layout sou einai para poli omorfo kai singinitiko...efharisto gia tin simetohi sou sto Get Creative!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δέσποινα λυπάμαι...
    Είμαι σίγουρη ότι σε καμαρώνει από ψηλά.
    Η δημιουργία σου είναι πανέμορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με συγκινησε πολυ η ιστορια σου... ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ... η δημιουργια σου ειναι ομορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεσποινα λυπάμαι πολύ που έχασες τόσο νωρίς τη μητέρα σου... Η σύνθεση που της έφτιαξες είναι πάρα πολύ όμορφη και σίγουρα θα άρεσε και σε εκείνη! H ριγέ κορδέλα τραβάει το βλέμμα!!!Καλή επιτυχία στις προκλήσεις και σε ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο Get Creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ!
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΕΙ ΟΣΟ ΗΘΕΛΕ.....ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ.......
    ΔΑΚΡΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ..ΑΧ! ΚΕΝΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΣΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Δεσποινάκι!!Υπέροχη η σύνθεση σου και τόσο συγκινητική!!Κρίμα που δεν την χόρτασες και έφυγε νωρίς!!Είμαι όμως σίγουρη ότι από κάπου σε βλέπει και είναι πολύ περήφανη για σένα!!!Μπράβο λοιπόν για την υπέροχη δουλεία που έκανες!!Καλή επιτυχία και φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα Δέσποινα!Πολύ όμορφη η συνθεση μα ακομη πιο όμορφες οι σκέψεις και τα συναισθήματα για τη μητέρα σου!Να εισαι καλά και να εισαι σιγουρη πως απο εκει ψηλά καμαρωνει για εσενα και την όμορφη οικογένεια που εχεις φτιάξει!Φιλιά πολλά!Μας συγκίνησες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεσποινα πολύ συγκινητική η σύνθεσή σου ... Μάνα είναι αυτή ... την τίμησες πάντως με πολύ ωραίο τρόπο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλημερα Σκια μου..ολα υπεροχα..καθομαι και παρατηρω την φωτο..εχει τοσο ζωντανο βλεμα..τοσο βαθυ..που σε διαπερνα..για μας ειναι Εδω..δε φευγουν..εχεις παρει το βλεματης..μου θυμισε μια σου φωτο σε μια συνθεση σου..πανεμορφα τα χρωματα..καλη επιτυχια..λοιπον σε ολες της προκλησεις..να σε καλα ομορφη..καλη βδομαδα..φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. This looks beautiful. The pops of red against the blue is stunning and it is such a lovely photo. Thanks for playing along at OUAS :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Such a beautiful page Despina.. love your beautiful flower cluster & your masked background looks fabulous!! Thanks so much for sharing with us at B71B :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oh i am so so sad for you..I am really sad to hear you lost your mum so young..Thank you for entering this layout at OUAS. All i can say is i am honoured you chose to share this precious picture and layout with us. Thank you! She was beautiful..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ ομορφη σελιδα!!!μου αρεσει πολυ η ριγε κορδελα!!μπραβο!ευχαριστουμε για τη συμμετοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι σίγουρη οτι η μαμά σου είναι περήφανη για σένα εκεί που βρίσκεται... είναι τρομερός ο χαμός του γονέα σε τέτοια ηλικία... όσο για τη σελίδα, το clustering εξαιρετικό, το ίδιο και journalling!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
    ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!!
    ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ..ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΒΔΟΜΑΔ.ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δέσποια μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...η δική μου μαμά πέθανε πριν απο 6 χρόνια απο καρκίνο, μετά απο 10 χρόνια που το παλεύαμε όλοι μαζί...μου λείπει πολύ και δεν περνάει μια μέρα που να μην την σκέφτομαι και να αναρωτιέμαι πως θα ήταν εαν ζούσε ακόμη...ιδίως τώρα που περιμένω την κόρη μου, πέθανε όταν ο Αγγελος ήταν 6 μηνών, μου λείπει ακόμη πιο πολύ...
    Η σύνθεση σου είναι πολύ συγκινητική....μου αρέσει πολύ η επιλογή χρωμάτων....καλή επιτυχία και στις 3 προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειναι πολυ όμορφη συνθεση κ πολυ ιδιαιτερη...Δε νομίζω οτι θα θελε να στεναχωριέσαι, να σαι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Hi Despina, I was moved by your beautiful words for your mother and this is a truly beautiful tribute to her memory. Thank you so much for sharing this very special layout with us at Get Creative.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφη η σύνθεσή σου Δέσποινα και η φωτογραφία της μητέρας σου επισης! Έκανες υπέροχη δουλειά με τα λουλούδια και την κορδέλα ταίριαξαν τοσο όμορφα με τα χρώματα της φωτογραφίας! σου εύχομαι απο καρδιάς καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. The pins and the flowers with matching ribbon really stole my heart! Great page! Thanks so very much for playing along with Berry71Bleu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόσο λυπάμαι που έχασες τόσο νέα την μανούλα σου Δέσποινα!Είμαι σίγουρη όμως ότι είναι περήφανη για το πως χρησιμοποίησες την φωτογραφία!Υπέροχη σύνθεση!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΗ.Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δέσποινα πολύ όμορφη και πολύ συγκινητική η σύνθεσή σου!!!
    Λυπάμαι πολύ για την μανούλα σου ...... να είσαι σίγουρη πως σε καμαρώνει από εκεί ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημέρα Δέσποινα! Υπέροχη και συγκινητική η σύνθεσή σου. Πολύ ωραία φωτογραφία της μητέρας σου και η σύνθεση την αναδεικνύει τόσο όμορφα! Λυπάμαι για την μητέρα σου, αλλά όπως λένε και οι κοπέλες, σίγουρα σε καμαρώνει από ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!
    ΠΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟΝ;
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΝΟ!!
    ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΜΟΥ.
    ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νά`σαι καλά Δέσποινα....Είναι πολύ όμορφο το αφιέρωμά σου στη μανούλα σου!...με συγκίνησες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλησπέρα Δέσποινα και καλώς σε βρήκα!Πολύ όμορφη η σύνθεση για την μητέρα σου και πάρα πολύ συγκινητικά τα όσα έγραψες, πραγματικά το κενό της είναι αναπλήρωτο! Πιστεύω όμως ότι όσο κρατάς την εικόνα της ζωντανή μέσα στην καρδιά σου θα είναι πάντα δίπλα σου και εκείνη θα σε προσέχει από εκεί ψηλά που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιώτα και καλώς ήρθες!!!!σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγιά!!!!

      Διαγραφή
  29. Δεσποινάκι υπέροχη η σύνθεσή σου!!!Τα λόγια που έχεις γράψει για τη μανούλα σου είναι πολύ συγκινητικά και σίγουρα θα είναι πολλή περήφανη για σένα!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. This is beautiful and touching! Thank you for playing along at berry71bleu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Υπέροχη σύνθεση, τρυφερά και συγκινητικά τα λόγια για τη μανούλα σου!!! Σε φιλώ Δεσποινάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Great take on the sketch and beautiful journalling. Thanks so much for sharing with us at OUAS =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποπο..Δεσποινα πολύ συγκινητικό..Εχεις και αυτή τη μελαγχολική μουσική και με έπιασαν τα ζουμιά... Λυπάμαι για τη μανούλα σου..ήταν τόσο νέα... Υπέροχη η σύνθεση και μου αρέσει πολύ αυτό που έκανες με το punch στις γωνίες! Μα πως το κατάφερες? Σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στα OUAS & B71B!!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Βίκυ μου!!!!η μουσική είναι η αγαπημένη μου!!!!!όσο για το κόψιμο στις γωνίες το κατάφερα μετα από πολλές προσπάθειες!!!!φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  34. Beautiful layout, very lovely! thank you so much for joining us at get creative and B71B, channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Very sweet page! Thanks for joining our challenge at Berry 71 Bleu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Λυπάμαι Δεσποινάκι,πραγματικά μεγάλη απώλεια σε τρυφερή ηλικία ό,τι χειρότερο,αλλά δυστυχώς δεν αποφασιζουμε εμείς.
    Ευχομαι για σένα τα ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί για πολλά-πολλά χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δέσποινα μου όταν χάνεις την μανούλα δεν υπάρχουν λόγια, ειδικά όταν είναι πολύ νέα. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα είναι περήφανη εκεί πάνω για σένα! Ευχαριστούμε πολύ που τα μοιράστηκες μαζί μας στο Get Creative! Είναι πάρα πολύ όμορφη η σύνθεση σου, μπράβο σου γι άλλη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλή μου.....τι να σου πω....Να την θυμάσαι , να την έχεις στην καρδιά σου και να παίρνεις όση αγάπη δεν πρόλαβε να σου δώσει η μανούλα και ακόμα παραπάνω (την αξίζεις ετσι κι αλλιώς) απο την οικογένεια σου και όσους σε αγαπάνε.Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. What a totally gorgeous page! I love how you combined the challenges to - great thinking! Thanks for playing along at Berry71Bleu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Λυπάμαι που έχασες τόσο νωρίς τη μαμά σου.Ευχομαι να είσαι καλά να τη θυμάσαι και να την κρατάς ζωντανή όσο μπορείς μέσα σου.
    Πέρα απ'αυτό πρέπει να σου πω ότι η σελίδα σου είναι πολύ όμορφη και ισορροπημένη.Εχει ό,τι χρειάζεται σε ιδανικές ποσότητες.Συγχαρητήρια για τη διάκριση σου και εύχομαι καλή επιτυχία και σε αυτή τη σύνθεση.Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στο GC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Fabulous layout. Love the elegant colours. Thanks for sharing it with us at Once Upon a Sketch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή