Σελίδες

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Βραβεία...δώρα....συρτάρι!!!!!

Καλημέρα όμορφη γειτονιά!!!Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ καλό μήνα σε όλους και να πάνε καλά τα πράγματα για την Ελλαδίτσα μας!!!!Την εβδομάδα που μας πέρασε έλαβα δώρα,βραβεία και πάλι δώρα!!!!Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω ξανά και ξανά!!Η Εύα μου χάρισε άλλο ένα βραβείο!!!Κύριε πρέσβη με κακομαθένετε!!!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!
 Το γλυκό μου το Μαράκι μου έστειλε αυτό το ρολόι και μια καρτούλα!!!!Όλα τα πράγματα μεταμορφώνονται στα χέρια της!!!!Μαράκι μου σ' ευχαριστώ!!!!
Επίσης έλαβα και το δωράκι που κέρδισα από το giveaway της Μαρίας!!!!Μαράκι μου σ' ευχαριστώ πάντα να σπορπίζεις δώρα και χαρές!!!!
 Και τώρα πάμε στο συρτάρι......Ξέρετε από την προ[σ]κληση της Ρένας....Ειληκρινά θα σας πω ότι δυσκολεύτικα λίγο!!Ήταν κάτι που δεν το είχα ξανακάνει και δεν είχα ιδέα πως θα το κάνω!!!Αλλά με την βοήθεια των μπλογκοφιλενάδων πήρα ιδέες από δω από κει και κάτι έκανα!!!Ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα να κάνω κάτι με επαγγέλματα που χάθηκαν...λατερνατζής...καστανάς....μυλωνάς....πλανόδιος μανάβης...κα.μα...εδώ σε θέλω τώρα!!!!πως να τα φτιάξω!!Βρήκα από το ίντερνετ φωτογραφίες και πήρα ιδέες και άρχισα να μαζεύω υλικά!!!Τη λατέρνα την έφτιαξα από χαρτόκουτο,την έβαψα κόλησα τα διακοσμητικά και έτοιμη!Τα πόδια είναι από πινέλα!!Βρήκα στο βιβλιοπωλείο ένα χαρτί παράξενο αλλά μου έκανε γιατί μου θύμιζε τοίχο ασπρισμένο και επίσης βρήκα άλλο ένα χαρτί που έμοιαζε με χόρτο!!!έτσι λοιπόν έφτιαξα ένα δρόμο εκείνης της αξέχαστης εποχής με τα δρομάκια τις αυλές,τις γειτονιές,με τα ασπρισμένα σπίτια και της γλάστρες με όμορφα λουλούδια!!!!Ένα δέντρο από γιαλόξυλα μια βρύση και φυσικά η λατέρνα!!Στο δρόμο έβαλα άμμο που είχα μαζέψει από τη θάλασσα!!!και ιδού!!!!
 Στη μια μεριά ένα σπίτι με τα λουλούδια του και μια βοκαμβίλια να φτάνει μέχρι το ύψος του παραθύρου.....
 Η βρύση στην άκρη του δρόμου για τους περαστικούς....
 ...και φυσικά η λατέρνα...νομίζω ότι μου βγήκε λίγο μεγάλη αλλά δεν πειράζει εεε;
 Δε σας είπα που βρήκα τα συρτάρια γιατί έχω άλλο ένα!!!Αφού είχα απογοητευτεί γιατί δεν έβρισκα πήγα στον μαραγκό και για καλή μου τύχη έιχε φτιάξει δύο αλλά είχε κάνει λάθος μέτρημα και μου λέει τα θες;ανθρωπέ μου λέω αν τα θέλω; φέρτα!!!!βέβαια δεν ήταν τελειωμένα αλλά για τη δουλειά που τα ήθελα εγώ μια χαρά ήταν!!!!Τώρα λείπει ο λατερνατζής αλλά δε ξέρω πως να τον φτιάξω...κάτι θα σκεφτώ!!!Εύχομαι να σας αρέσει!!!Εγώ πάντως το καταφχαρηστήθηκα!!!!Σειρα έχει τώρα το άλλο συρτάρι!!!!!
                                                                       Φιλιά!!!!

20 σχόλια:

  1. Καλά είναι απίστευτο!Τόσες λεπτομέρειες!Πολύ καλή αναπαράσταση και η λατέρνα μια χαρά μέγεθος έχει.Για τον λατερνατζή δοκίμασε να κάνεις το σώμα απο σύρμα χοντρό, να το "ντύσεις" με ρούχα και με πολυμερικο πηλό χέρια και πρόσωπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ..τελοιο εγινε..η λατερνα λατρεμενη..ολα εδεσαν..ο δρομος..ονειρο Σκια μου..να τα χαρεις τα δωρακια σου..με γεια και το βραβειο..και μην νομιζεις οτι τελοιωσαμε..καλη βδομαδα..πολλα πολλα χιονισμενα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!!!!!!
    ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ;
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΣΥΡΤΑΡΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!
    ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!!!
    http://diaheiros.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεσποινάκι μου ΜΠΡΑΒΟ!!! Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως σε βρηκα ...ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Το σκηνικο μου αρεσε πολυ ολα ολα μπραβο σου καλη εβδομαδα και καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο βρε Δέσποινα μου το συρτάρι είναι μαγεία!!Πραγματικά σε ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή!!!Φανταστική ιδέα!!! Συγχαρητήρια για το βραβείο και για τα δωράκια!!Καλό μήνα και καλή εβδομάδα!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hi Despina, please pop over to my blog when you have a moment !!! Fabulous work here once again you are such an inspirational crafter.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταπληκτικό συρτάρι. Και τα βοτσαλάκια και η βρυσούλα και η λατέρνα και ο Αλέκος και η Τζένη.Τέλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το συρτάρι σου καταπληκτικό, η ιδέα και μόνο υπέροχη, η δε υλοποίησή της το ίδιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ μας άρεσε και το καταευχαριστηθήκαμε!
    Μπράβο Δεσποινάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεσποινάκι μου!!!! Τι όμορφο που το έκανες!!! Βγαλμένο από ταινία του '60 λες και είναι!!! Τρομερή έμπνευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έφτιαξες βρε θηρίο; Απίστευτο, ολόκληρο σκηνικό! Και τα λουλούδια βλέπω αρχίζουν να εμφανίζονται ε; Χαίρομαι!! Εύχομαι πάντα να σε γεμίζουν με δώρα.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρέλα η λατέρνα,που την ανακάλυψες!!!
    Μεγειά τα δωράκια σου,καταπληκτικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωωωωω έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!! Πολύ ωραίο θέμα διάλεξες για το συρτάρι και το έκανες μούρλια!
    Μπράβο Δεσποινάκι!
    Εύχομαι να είσαι πάντα τυχερή και να κερδίζεις δωράκια και... αγάπη!
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεσποινάκι μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!Και εσύ να είσαι πάντα τυχερή και ευτυχισμένη!Η λατέρνα είναι καταπληκτική!!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλη η κατασκευή είναι φανταστική!!(ο άτιμος ο blogger δημοσιευσε το σχόλιο μου πριν τελειώσω!)

      Διαγραφή
  18. Δέσποινα μπράβο για τα βραβεία σου!!!!μεγεια τα όμορφα δωράκια της Μαρίας!!!και συγχαρητήρια για το υπέροχο συρτάρι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έφτασα εδώ ακολουθώντας ένα link για τα συρταράκια της έκθεσης. Τι όμορφη που είναι η λατέρνα σου! Η βρύση, οι πέτρες γύρω από το δέντρο! Προσεγμένες οι λεπτομέρειες! Εγώ δεν έλαβα μέρος, αλλά ετοίμασα στο blog μου μια ανάρτηση για την έκθεση! Για να φτάσουν οι δημιουργίες σας σε όσο πιο πολλά μάτια γίνεται. Καλή επιτυχία σε όλη τη διοργάνωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή