Σελίδες

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Welcome autumn!!!!!!

Καλημέρα μπλογκοπαρέα!!!!Τι μου κάνετε;Πέρασε και η χθεσινή μέρα,ο καιρός ήταν χάλια φυσούσε αέρας 8 μποφόρ,ευτυχώς δεν έβρεξε και έγινε η παρέλαση των παιδιών!!
Σήμερα θα σας δείξω μια σύνθεση που έφτιαξα για την πρόκληση του Scrapbooking in Greece που σαν θέμα είναι οι φθινοπωρινές μέρες που ακόμα δεν τις βλέπω....
Τέλος πάντων δεν ήξερα τι να φτιάξω,περίμενα να βρέξει να τραβήξω φωτογραφίες,αλλά τίποτα!Τράβηξα κι εγώ το χρυσάνθεμο που έχω στο μπαλκόνι μου-ένα λουλούδι που ανθίζει τώρα το φθινόπωρο σε απίστευτους χρωματισμούς-και έφτιαξα αυτή τη σύνθεση,να καλοσωρίσω το φθινόπωρο!!!!
Σας εύχομαι να έχετε μια υπέροχη δημιουργική εβδομάδα!!!!!
καλή σας μέρα!!!!
                                                                              Φιλιά!!!!

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα και καλά βδομάδα να έχεις!!!!Πολύ όμορφη σύνθεση!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ γλυκό το καλωσόρισμά σου στο Φθινόπωρο.
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή εβδομάδα Δέσποινα!!Πολύ όμορφη φθινοπωρινή σελίδα!!!Μπράβο και καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Η ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεσποινά μου πολύ όμορφη η σύνθεση σου! Έχω και εγώ τέτοια λουλουδάκια και πάντα μα πάντα ανθίζουν του Αγίου Δημητρίου χιχι. Πολύ όμορφα χρώματα και το κομματάκι με την λινάτσα δίνει μια πολύ ζεστή υδή στην σύνθεση σου! Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου στο SG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφη σύνθεση!!!!
    Ωραία φωτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεσποινάκι μου πολύ όμορφη η συνθεσή σου!Μού αρέσουν πολύ τά χρυσάνθεμα!Καλή εβδομάδα!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλεια η λινάτσα, τέλεια και η μάσκα...απίθανη η επιλογή φωτογραφίας! μου αρέσει πολύ Δέσποινα! ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο SG!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ ωραία σύνθεση Δέσποινα, και τέλεια η ιδέα του χρυσάνθεμου για να καλωσορίσεις το φθινόπωρο! Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεσποινάκι μου καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!Είμαι μια χαρά απλώς έχω ένα θέμα με τον υπολογιστή μου.Για την σύνθεση τώρα τι να πω?Απλά υπέροχη!Μου αρέσουν τα πάντα και ιδιαίτερα τα χρώματα που χρησιμοποίησες!Φοβερή!Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφη η σύνθεσή σου! Μπράβο Δέσποινα!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεσποινάκι υποδέχτηκες το Νοέμβρη με μια υπέροχη σύνθεση, γεμάτη χρώματα και αρώματα!!! καλό μήνα σου εύχομαι και καλή συνέχεια!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου αρέσουν τρελλά τα χρυσάνθεμα σου! Απίθανη ιδέα να χρησιμοποιήσεις αυτή τη φωτογραφία στη σύνθεσή σου! Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή