Σελίδες

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!

Φίλες μου σας χαιρετώ!!!!Σήμερα είναι μια διαφορετική ανάρτηση από τις άλλες!!!Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου!!!!
Πριν 18 χρόνια έφερα στον κόσμο ένα αγοράκι.
Έγινα πρώτη φορά μάνα.....Συναισθήματα χαράς,φόβου,
όλα αλλάζουν,όλα όσα ήξερες,όλα όσα έκανες μέχρι εκείνη τη στιγμή περνούν σε δεύτερη μοίρα..
Ένα αίσθημα ευθύνης σε κυριεύει.....Τα χρόνια περνούν....Χαρές,λύπες,αγωνία για το αν θα τα καταφέρεις,απογοήτευση γιατί πολλές φορές δεν τα κατάφερες,θυμώνεις,νιώθεις θαυμασμό για αυτά που καταφέρνει ένα μικρό,είναι τόσο δυνατό που πολλές φορές νιώθεις ανήμπορος,τόσο έξυπνο που νιώθεις χαζός,έχει τόσα αποθέματα ενέργειας που νιώθεις κουρασμένος από τα 20.
Μαθαίνεις τόσα πράγματα από ένα παιδί.....όλα αυτά έχουν μια γλύκα που μένει για πάντα στην καρδιά σου.Όμως η ζωή όσα σου χρωστάει θα στα δώσει........και το ξέρω καλά αυτό...
Στα 15 αυτό το παιδί δοκιμάστηκε,δοκιμάζεται και θα δοκιμάζεται.....
Διαγνώστηκε σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1.....Νεανικός διαβήτης.Οργή,θυμός,άγνοια,αναπάντητα ερωτήματα και ένα μεγάλο γιατί!!Για ακόμη μια φορά όλα αλλάζουν και αυτά που ήξερες και αυτά που έκανες μέχρι εκείνη τη στιγμή έρχονται σε δεύτερη μοίρα....Νέα δεδομένα,νέος τρόπος ζωής...και ένα παιδί να σε ρωτάει γιατί σε μένα....Ξέρω ότι πολλά παιδιά έχουν αυτή την πάθηση όπως επίσης ξέρω ότι πολλά παιδιά παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή παλεύουν με αρρώστιες...όλα αυτά του τα εξηγήσαμε τα κατάλαβε το δέχτηκε...το πρώτο βήμα έγινε....
Δόξα το Θεό όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής το αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια,όλοι το αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια και ποτέ δεν τον αντιμετωπίσαμε σαν άρρωστο..Είμαστε δίπλα του πάντα θα είμαστε,δίνει κι αυτό τον αγώνα του όπως όλα τα παιδιά..........Τώρα θα μου πείτε γιατί σας τα λέω αυτά και ποιον ενδιαφέρουν ......Γιατί αυτό το παιδί πέρασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών!!!!και είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας!!!!!όλες οι θυσίες,οι κόποι το διάβασμα ,τα ξενύχτια δεν πήγαν χαμένα....
Είναι δύσκολες εποχές για τη γενιά αυτή και για τις γενιές που έρχονται......Όμως να είμαστε δίπλα στα παιδιά ,κοντά αλλά από μακριά,να τα στηρίζουμε,μαζί με αυτά θα παλέψουμε κι εμείς,γιατί χωρίς αγώνα τίποτα δε βγαίνει........όλα θα γίνουν φτάνει να το θέλουμε!!!
Αυτά από μένα φίλες μου....έχω κι άλλα δύο παιδιά,αγόρια.Ο δεύτερος είναι στην πρώτη λυκείου έχει υποθυρεοειδισμό και ο τρίτος είναι πρωτάκι που κι αυτός έχει κάτι όμως θα σας τα πω κάποια άλλη στιγμή........Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά και κουράγιο,καλές σπουδές και η Παναγιά να τα προστατεύει.......
Σας ευχαριστώ!!!!!

40 σχόλια:

  1. Τι όμορφα νέα!!!Χίλια μπράβο στο παλικάρι σου...Όλοι οι άνθρωποι δοκιμάζονται,κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο, κάποιοι πολύ παραπάνω απ'όσο αντέχουν. Ο καθένας όμως ξέρει το δικό του ζόρι. Δεν υπάρχουν γιατί και πως... απλά τυχαίνει. Τι όμορφο όμως να μπορούμε να ζούμε μέσα στις όποιες δυσκολίες και να γινόμαστε καλύτεροι! Τα συγχαρητήρια μου στον κούκλο σου αλλά και σ'όλη την οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία μου!!! ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό λένε!!!και έτσι πρέπει να είναι....όλοι περνάμε δοκιμασίες και μέσα από αυτές όπως λες να γινόμαστε καλύτεροι!!!!φιλιά!!!!καλό σκ!!!

      Διαγραφή
  2. Να τον χαίρεσαι Δέσποινα και να έχει καλή σταδιοδρομία! Να χαίρεσαι όλη σου την οικογένεια! Όλη η ζωή μου φαίνεται πια πως ειναι γεμάτη απο δοκιμασίες. Να είμαστε δυνατοί να τις ξεπερνάμε και να ζούμε την ουσία μια και όλα κάποια στιγμή τελειώνουν κι εμεις χανόμαστε...Σε φιλώ χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαίρη μου!!!!και συ να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!να είμαστε καλά και να χουμε υγεία και όλα τα παλεύουμε!!!!!καλό σκ!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  3. Ωωωωω!!!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟ!!!! Τι ωραία νέα!!! Καλή σταδιοδρομία να'χει! Αυτό δείχνει ότι είναι πολύ δυνατός οπότε μη φοβάται τίποτα! Μπράβο του!!! Πολλά φιλάκια Δέσποινα, να χαίρεσαι τα παλικάρια σου! Σημ* Υποθυροειδισμό έχω κι εγώ, παίρνουμε καθημερινά το χάπι μας, κάνουμε τις εξετάσεις μας μια φορά το χρόνο και... no problem! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαράκι!!!!είπαμε και κάποια στιγμή να βρεθούμε αλλά δεν τα καταφέραμε!!!όποτε ανέβω Σπάρτη πάλι θα το κανονίσουμε!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  4. Φοβερά νέα Δέσποινα! Καλή του σταδιοδρομία! Άξιο παλικάρι έχετε μου φαίνεται, μπράβο του αλλά μπράβο και σε εσάς! Να χαίρεσαι τα αγόρια σου Δέσποινα, πάντα καλά να είναι! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Αλική μου!!!!να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!!πάντα χαρές και καλά νέα και σε σας!!!!καλό σκ!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  5. Πολλά συγχαρητήρια για το παληκάρι σου!!!....Να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις!!!...Είναι αγωνιστής και το απέδειξε!...Εύχομαι με το καλό να τελειώσει τις σπουδές του!...και για τα παραπέρα θα ευχηθούμε αργότερα....Δυστυχώς Δέσποινά μου υπάρχουν κι`αυτά στη ζωή....δεν πρέπει όμως να μας φρενάρουν...να τ`αντιμετωπίζουμε σαν δοκιμασίες όπως ακριβώς το είπες....
    Καλή πρόοδο και στ`άλλα τα παιδιά σου!....
    Δέσποινα υποθυρεοδεισμό έχω κι`εγώ από τα 17 μου και είμαι 50...παίρνω τα φάρμακά μου...κάνω τον έλεγχο μου...και πορεύομαι...Μην ανησυχείς μια χαρά θα πάει ο γιόκας σου....όταν δεν το ξέρουμε υπάρχει πρόβλημα...όταν γνωρίζουμε το πρόβλημα αναπληρώνουμε αυτό που δεν παράγει ο οργανισμός μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα....
    Σας εύχομαι τα καλύτερα! Ψηλά το κεφάλι!Να χαίρεστε τα παληκάρια σας!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χρυσούλα μου!!!!!και μεις όταν ενημερωθήκαμε για τον διαβήτη ηρεμήσαμε και ξέρουμε τι να κάνουμε!!!!είχαμε πλήρη άγνοια!!!!τώρα όλα καλά!!!!και για τον άλλο μου γιο όλα καλά παίρνει το χάπι του και προχωράμε!!!!να χαίρεσαι και συ τα παιδάκια σου και να τα καμαρώνεις!!!!καλό σκ!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  6. Δεσποινα μου, να τον χαιρεσαι το γιο σου!Πολλά συγχαρητηρια και καλή σταδιοδρομια!Ποσο με συγκινησε η αναρτηση σου...Παντα να σε κανουν τοσο περηφανη τα παιδια σου!!Και οι δοκιμασίες ειναι μες τη ζωή αρκει να ειμαστε εκει δίπλα τους να τα στηρίζουμε και ολα ξεπερνιωνται ή τουλάχιστον ειναι πιο ελαφρυ το φορτιο..Σε αφηνω με τις καλύτερες ευχες, να εχουν καλή πρόοδο τα παιδια μας, δινουν αγωνα και αξιζουν ενα καλύτερο αύριο!!Φιλια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Πετρούλα μου!!!!και συ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και να τα καμαρώνεις!!!θα είμαστε μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο!!!!φιλιά!!!!!

      Διαγραφή
  7. Nα τον χαίρεσαι Δέσποινα!!!όλα τα όνειρα του εύχομαι να γίνουν πραγματικότητα!!!Να έχει μια υπεροχή φοιτητική ζωή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ερίνα μου!!!εύχομαι τα καλλίτερα σε σενα και την οικογενειά σου!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  8. Πολλά μπράβο του!!!Να τον χαίρεστε και να είναι πάντα ευτυχισμένος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Κατερίνα μου!!!!και συ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  9. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ !!!!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ρένα μου!!!δίκιο έχεις!!!!όταν τα ξέρουμε τα παλεύουμε!!!!τα φιλιά μου!!!!

      Διαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ συγχαρητήρια!!!!!!! Αστέρι ο γιόκας σου.!!!!!! Με το καλό να ξεκινήσει τις σπουδές του πάντα επιτυχίες και χαρές εύχομαι.!!!!! Και να τα λές Δεσποινούλα μας ενδιαφέρουν...... Πολλά πολλά φιλιά σου στέλνω και μια μεγάλη μεγάλη αγκαλιά.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ευάκι μου!!!!όλα τα παιδιά να χουν επιτυχίες κ υγεία!!!!!πολλά φιλιά κι από μένα!!!!

      Διαγραφή
  11. Δεσποινάκι μου τά συγχαρητήρια γιά τό παληκαράκι σου!Καλές σπουδές εύχομαι η Παναγία μαζί του!Ολα καλά!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Δήμητρα!!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!φιλιά!!!

      Διαγραφή
  12. Γλυκειά μου Δέσποινα,να το χαίρεσαι και να το καμαρώνεις το αγόρι σου.Πάντα να πετυχαίνει τους στόχους του κι αν σκεφτείς αυτό που και η ίδια είπες,οτι άλλα παιδιά παλεύουν για να επιζήσουν,τότε η δική του πάθηση θα φανεί ασήμαντη.
    Ολοι λέμε "γιατί σ εμένα",αλλά όταν δούμε δίπλα μας τα χειρότερα λέμε "Δόξα τω Θεώ!"
    Εστιάσθε λοιπόν στα θετικά, όπως οι επιτυχίες του και όλα θα ξεπερασθούν!
    Φιλάκια πολλά,ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Χαρά μου!!!!το ξέρω πάντα υπάρχουν τα χειρότερα γι αυτό λέμε Δόξα τω Θεώ!!πάντα θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα Δέσποινα
    Θα ξεκινήσω από την τελευταία σου φράση "η Παναγία να τα προστατεύει" τα παιδιά σου και όλα τα παιδιά.
    Εύχομαι χρόνια πολλά στον λεβέντη σου, καλή σταδιοδρομία και καλή πρόοδο και στα τρία παιδιά σου.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Ελένη μου!!!!η Παναγιά να μας δίνει δύναμη!!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  14. Όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να προκόβουν και να είναι σωστοί άνθρωποι νοιώθουμε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ο αγώνας που έκανε ο γιός σου ήταν να σας ανταποδώσει την στενοχώρια που πήρατε για την υγεία του. Επειδή όμως όλα αντιμετωπίζονται γιατί ο Θεός δίνει έναν σταυρό στον καθένα μας να σηκώσουμε ανάλογα με τις δυνάμεις μας, εσύ φίλη μου και η οικογένειά σου είστε πολύ δυνατοί. Το αποδεικνύετε καθημερινά. Να χαίρεστε λοιπόν τα παιδάκια σας να έχουν πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια στο παλικάρι και σ' ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Γιούλα μου!!!όλα αντιμετωπίζονται με αγάπη και υπομονή!!!!να χαίρεσαι και συ την οικογενειά σου!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  15. Δέσποινα χρόνια πολλά στο αγόρι σου!!να τον χαίρεσαι πολύχρονος και συγχαρητήρια για τις σπουδές του!!!να χαίρεσαι και τα τρια παιδάκια σου και να έχουν υγεία!!!!!
    Καταλαβαίνω τα προβλήματα πολύ καλα και τα ζώ....δυσκολα φιλή μου αλλά μην ξεχνάμε υπάρχουν στην ζωή ακομα δυσκολότερα....Καλή εβδομάδα!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Demi!!!!πάντα υπάρχουν τα χειρότερα πέρνουμε δύναμη και προχωράμε!!!!τα φιλιά μου!!!

      Διαγραφή
  16. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ!!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ,ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΙΜΑΣΙΕΣ ΤΙΣ ΖΩΗΣ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!1ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Άννα μου!!!!να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!ότι επιθυμείς!!!!!φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  17. συγχαρητηρια για το παληκαρι σου!!!να τα χαιρεσαι και τα τρια παιδακια σου...οσο για τις δοκιμασιες χωρις αυτες δεν θα γινομασταν τοσο δυνατες!!!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητήρια στο παληκάρι σου Δέσποινα μου!Μπράβο του και πάλι μπράβο του!
    Το ξέρω είναι πολύ δύσκολη πάθηση (την έζησα στην εγκυμοσύνη μου και κατάλαβα πόσο δύσκολη είναι,γιατί αν δεν την ζήσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις)αλλά το ευχάριστο είναι ότι είναι πάθηση που αντιμετωπίζεται και αυτό είναι που έχει σημασία!Να χαίρεσαι τα παληκαράκια σου και τα καμαρώνεις γιατί είναι μαχητές!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια για τον πρωτότοκο γιόκα σου!!!Και πάντα τέτοια!!!Και με τις δοκιμασίες που περνάμε γινόμαστε πιο δυνατοί και δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παντα χαρούμενη να είσαι να χαίρεσαι τα παιδιά σου και όπως επιθυμείς να τα δεις
    παντα με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μπραβοοο!!! πολυ ευχαριστο για τη σχολη του!!!καλη προοδο!
    υγεια να εχουν τα παιδακια σου ολα!!!
    σε φιλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Congratulations to your son for his triumph and I can only image how happy you all are you must be so proud of him. All of your hard work and sacrifices have paid off. Wishing him the best of luck for hi studies and he is so blessed to have such a wonderful mother.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δέσποινά μου, συγχαρητήρια στο καμάρι σου! Καλή πρόοδο να έχει, και αυτός και τα αδέλφια του! Και οι δοκιμασίες μας δίνουν την ευκαιρία να αξιολογούμε διαφορετικά την ζωή... Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεσποινα μου συγχαρητήρια για το γιοκα σου!!!!!Παντα χαρες να σου δίνει και να τον καμαρώνεις!!!!Όπως και τα υπολοιπα!Όσο για τις δοκιμασίες,θα συμφωνήσω με τα κορίτσια...Για να μας δυναμώνουν ερχόνται στη ζωη μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή